Afscheid juf Gerry

25-04-2018
Afscheid van juf Gerry

Juf Gerry is 19 april jarig en dan bereikt zij de pensioen gerechtigde leeftijd. Wij gaan met de kinderen haar afscheid op school vieren op woensdag 25 april.
We vragen aan alle kinderen of zij kleurrijk en feestelijk gekleed naar school willen komen. Het afscheid vieren wij in de ochtend met alle kinderen. In een vrolijke viering, met optredens van de kinderen, staan wij stil bij het afscheid en bedanken wij juf Gerry voor haar enorme betrokkenheid en inzet! Hierbij zijn alleen kinderen van school aanwezig. Daarnaast zijn de ouders, opa’s en oma’s van groep 1-2B uitgenodigd om aanwezig te zijn van 10.45 uur tot 11.45 uur. Als de school uit is kunnen alle ouders, opa’s en oma’s, belangstellenden en kinderen van school juf Gerry nog een hand geven van 12.15 uur tot 13.00 uur. Juf Gerry is dan voor de laatste keer in haar kleuterklas te vinden… Wat zullen wij haar allemaal gaan missen!
In de middag is er nog een receptie gepland voor genodigden en voor het team.