Op naar het Voortgezet Onderwijs!

Het komend jaar ga je de keuze maken naar welke VO-school je volgend jaar gaat.
Hieronder vind je een overzicht van belangrijke data en van een aantal VO-scholen uit de regio. Als je op de naam van de school klikt kom je op de site van de school terecht. Neem maar eens een kijkje.

Door HIER te klikken, komt u bij de PO-VO presentatie terecht,  die op 13 september 2017 is gepresenteerd.

Belangrijke data:

Klik HIER voor de belangrijke data omtrent de voorlichting vanuit het VO en het aanmelden bij je VO-school.

Verschillende VO-scholen in de regio:

LVO Weert:

Weert heeft drie scholen voor voortgezet onderwijs in Weert: de Philips van Horne scholengemeenschap, het Kwadrant en het College Weert / Cranendonck. Het College Weert / Cranendonck heeft ook een locatie in Budel.
De drie scholen voor voortgezet onderwijs in Weert werken nauw met elkaar samen. De scholen hebben één gezamenlijke centrale directie, en een servicepunt dat voor alle drie de scholen op het gebied van ICT, personeel, financiën (incl. onderwijsadministratie) en op facilitair gebied werkzaam is.
De scholen hebben alle drie een eigen locatiedirecteur, die ondersteund wordt door een sectordirecteur. Voor meer informatie over de verschillende leerstromen verwijzen wij u naar de site van LVO Weert.

LVO Weert organiseert in de periode oktober/november 2017 een aantal ouderavonden op verschillende locaties in de regio.
Deze vinden op de volgende data plaats:

Voor een impressie van de scholen kunt u onderstaande promo-filmpjes bekijken door op het desbetreffende schoollogo te klikken.

Weert

Cranendonck

Voor verdere informatie over de drie scholen verwijzen we u graag naar de afzonderlijke websites van de scholen.
Het College in Weert
Opleiding: VWO (Atheneum-Gymnasium)
Open  dag Weert: oktober 2017

BRAVO! college Cranendonck
Opleiding:
4 jarige MAVO
1e en 2e jaar VMBO Basis- en Kaderberoepsgerichte leerweg-
HAVO- VWO (Atheneum)

Open dag Budel:oktober 2017

Meeloopdagen leerlingen: januari 2018

Philips van Horne in Weert
                             Opleiding: MAVO , HAVO
Open dag: oktober 2017
Voorlichtingsavond: november 2017 19.30 uur.

Het Kwadrant in Weert
              Opleiding: PRO, Basis- en Kaderberoepsgerichte leerweg.
Open dag: november 2017

Het Were Di College in Valkenswaard
Opleiding: VMBO Basis- en Kaderberoepsgerichte leerweg-
                 MAVO- HAVO- VWO

Voorlichtingsavonden ouders groep 8:
november 2017
Leerwegen VMBO , HAVO en VWO

Open dag: januari 2018
                                           Aanmelden: maart 2018

Interessante links:

Onderstaande link geeft je alle informatie over de scholen en schooltypen uit Eindhoven weer. Zeker de moeite waard om eens te bekijken.

VO-Eindhoven

Wat dien je mee te brengen wanneer jij je gaat aanmelden op een VO-school?

* Kopie van je identiteitskaart of paspoort met je sofinummer.