Welkom op de pagina van groep 8!

Wij zijn de kinderen van groep 8!
We zitten met 28 kinderen in de klas.
Op maandag, dinsdag en woensdag krijgen we les van meester Pim en op donderdag en vrijdag van juf Sanne.
maandag en dinsdag is "Stagiaire" juf Neeltje ook aanwezig. Zij ondersteunt de meester en juf bij de verschillende taken.
Wij verwachten, aankomend schooljaar, heel veel leuke activiteiten te doen met de groep, zoals:
Een leuke musical, heel veel gezelligheid, een gaaf kamp,  Basis voor Beter, leuke excursies
en nog veel meer.
We hebben er met z'n allen heel veel zin in!

Stijn is de nieuwe voorleeskampioen!
Na een bloedstollende schoolfinale mag Stijn zich een jaar lang de voorleeskampioen van De Triolier noemen. Hij zal onze school vertegenwoordigen begin 2018 tijdens de Cranendonckse voorleeskampioenschappen. Hij las een fragment voor uit het boek "Stijn de uitvinder".  Door zijn manier van voorlezen nam hij de luisteraar helemaal mee in zijn verhaal. Een prachtige prestatie van Stijn.

(S)cool on Wheels.

De kinderen van groep 8 hebben vandaag een gastles gekregen van paralympiŽr Ger van Heugten. Op een interactieve manier hebben de kinderen mogen ervaren hoe het sporters in een rolstoel vergaat. Wij danken Ger en het Fonds Gehandicaptensport voor deze indrukwekkende ervaring.

Basis voor Beter 2017/2018.

Dinsdag 10-10-2017, op de dag van de duurzaamheid, heeft Bram namens alle kinderen van groep 8 een handdruk gegeven aan de minister van cijfers en getallen. Op deze manier heeft hij duidelijk gemaakt dat groep 8 dit jaar wederom deelneemt aan het Basis voor Beter project . Tijdens dit project gaan de kinderen aan de slag met een "duurzaam" thema en maken hier een videoclip over. Eind juni zal hun clip worden gepresenteerd, tijdens een grote finalemiddag, in het Munttheater in Weert.

Streetwise.

Vandaag, 5 september, hebben wij een les gekregen van het ANWB over hoe we veilig door het verkeer kunnen fietsen. Eerst kregen we uitleg en daarna legden we op de fiets een parcours af.