Dit zijn wij!!

Hallo jongens en meisjes van groep 5,

Alle tafeltjes

Wij hopen dat jullie vrijdag 30 maart alle tafels uit het hoofd kennen.
Als je de tafels kent, mag je je inschrijven op het whiteboard om de tafels bij ons op te zeggen.

Succes!

Spelling oefenen in het programma Muiswerk
De volgende modules kun je thuis oefenen omdat we deze categorieen al in de klas gehad hebben of nog krijgen in groep 5:
Spelling op maat 1 module B, C, D, J, E, F, G, J, K, L, M, N, O, P.

Begrijpend lezen
De volgende modules kun je thuis oefenen:
Begrijpend lezen 1 module I1 - I6, J1-J4, K1 - K6, L1 - L4

Juf Lucinda en meester Rob
Februari 2018

Tekenen: een ESCHER gemaakt door groep 5

Groep 5 wenst iedereen een gezond en gelukkig 2018!

December 2017

Het heerlijk avondje is gekomen......................

Oertijdmuseum te Boxtel
De leerlingen brachten op 15 november een bezoek aan het Oertijdmuseum. Hier volgen een aantal foto's van het bezoek:

Mediawijsheid

Mediawijsheid wordt vaak gebruikt als een containerbegrip. Het omvat alles wat te maken heeft met nieuwe media, sociale media, internet, smartphones, tablets en hoe je hiermee moet omgaan.
Middels het computerprogramma de Chocoladevloot  hebben de kinderen, i.s.m. bibliotheek De Kempen, in een contextrijke omgeving spelenderwijs ongemerkt een aantal mediavaardigheden geoefend.

Streetwise
Streetwise een praktisch, leerzaam en uitdagend verkeersprogramma voor alle kinderen van de basisschool.
Het programma voor de kinderen van groep 5 heet: "Hallo auto".
Tijdens de verkeerstraining kwamen de invloed van reactiesnelheid, inschatten van de remweg van een auto en het juiste gebruik van een veiligheidsgordel aan bod.

Augustus 2017

Kermis in Budel

De kinderen maakten allemaal een botsauto voor in de botsautokraam.