Praktische informatie groep 5

Leerkrachten:

juf Lucinda en meester Rob

Gymles:

Dinsdag van 8.30 uur tot 10.15 uur en  1 keer in de twee weken op vrijdagmiddag van 13.00uur tot 14.45uur.
Kinderen nemen een gymtas mee naar school met daarin:
korte broek, t-shirt met korte mouwen en gymschoenen.
Kinderen mogen geen sieraden dragen tijdens de gymles.

Verjaardag:

De verjaardag wordt gevierd samen met de kinderen en de leerkracht. De datum in overleg met de leerkracht.
Ter gelegenheid van hun verjaardag mogen de kinderen trakteren in de eigen groep.
De afgelopen schooljaren zien we steeds vaker dat kinderen naast iets lekkers, ook nog een cadeautje aan hun klasgenootjes gaven. Ook de hoeveelheid lekkers (snoep) nam gaandeweg toe.
Na overleg met de Oudervereniging zijn we tot het volgende besluit gekomen:
Als kinderen jarig zijn en ze willen trakteren kunnen zij, in overleg met hun ouders, kiezen uit onderstaande traktatiemogelijkheden:
- groente / fruit / fruitreep / fruitprikker
- stuk peperkoek / wafel / liga / evergreen
- cake(je)
- waterijsje
- zakje chips

Andere traktaties en/of cadeautjes worden niet meer geaccepteerd.! We hopen op uw begrip hiervoor.

Boekbespreking:
In februari starten we met de boekbesprekingen.
Handreiking voor een boekbespreking

Spreekbeurt:
Kinderen mogen in groep 5 een spreekbeurt houden.
Klik op informatie voor een handleiding.