Praktische informatie groep 3

Dania Mansvelders
Carlijn Gubbels

Gymles:

Dinsdagmiddag iedere week en vrijdagmiddag om de week
Kinderen nemen een gymtas mee naar school met daarin;
Korte broek, t-shirt met korte mouwen en gymschoenen.
Kinderen mogen geen sierraden dragen tijdens de gymles.

Verjaardag:

De verjaardag wordt gevierd om 10 uur. In groep 3 vieren we de verjaardag met de kinderen, de leerkracht en de ouders.
Welke datum in overleg met de leerkracht.
Ter gelegenheid van hun verjaardag mogen de kinderen trakteren in de eigen groep.
De afgelopen schooljaren zien we steeds vaker dat kinderen naast iets lekkers, ook nog een cadeautje aan hun klasgenootjes gaven. Ook de hoeveelheid lekkers (snoep) nam gaandeweg toe.
Na overleg met de Oudervereniging zijn we tot het volgende besluit gekomen:
Als kinderen jarig zijn en ze willen trakteren kunnen zij, in overleg met hun ouders, kiezen uit onderstaande traktatiemogelijkheden:
- groente / fruit / fruitreep / fruitprikker
- stuk peperkoek / wafel / liga / evergreen
- cake(je)
- waterijsje
- zakje chips

Andere traktaties en/of cadeautjes worden niet meer geaccepteerd.! We hopen op uw begrip hiervoor.

Spreekbeurt:

De kinderen die het leuk vinden mogen een spreekbeurt houden in groep 3. Dit hoeft maar heel minimaal te zijn. Ze kunnen bijvoorbeeld iets meenemen waar ze over willen vertellen.