Huiswerk in groep 6.

Even kort:
- Tot de kerstvakantie werken de kinderen ook thuis met nieuwsbegrip. (www.nieuwsbegrip.nl)
- Op vrijdag maken de kinderen kennis met de nieuwe (huiswerk)tekst.
- Ze hebben een week de tijd om hiervan het onderdeel 'woordenschat' te maken.
- Na de kerstvakantie krijgen de kinderen 2 taken per week.
- Naast het maakwerk, krijgen de kinderen de kans om thuis te leren voor de toetsen van W.O. Dit zit dan ook in de map, bij het huiswerk. In de klas wordt ook aandacht besteed aan het leren vn toetsen en krijgen de kinderen tijd om te leren vr de toetsen.

Omdat de kinderen vanaf de zomervakantie in de groep op de tablets hebben gewerkt aan nieuwsbegrip, zouden ze dit thuis zelfstandig moeten kunnen opstarten. Mocht dit niet het geval zijn, hebben we de inloggegevens in de groep voor u.
Mochten er verder nog vragen zijn over het huiswerk, horen we dat graag van uw kind of van u.

Het Huiswerk van deze week
1) Toets Aardrijkskunde en topografie op donderdag 26 april

Als je Nieuwsbegrip n maandag maakt, kan de tekst al verplaatst zijn naar het archief. Op maandag wordt namelijk de pagina vernieuwd. Kijk dus altijd goed naar het onderwerp van de huiswerktekst. Dit is de tekst die al in de klas is besproken.