Praktische informatie groep 4
Leerkrachten:

Tamara Caris: (maandag) dinsdag, woensdag, donderdag
Manon Kruijsen: Maandag, vrijdag

Gymles: Dinsdag van 12.30 uur tot 14.45 uur.
Vrijdag (om de week, schoolweek 1-3-5-7 enz) 13.00-14.45 uur.
Kinderen nemen een gymtas mee naar school met daarin:
Een korte broek, t-shirt met korte mouwen en gymschoenen.
Kinderen mogen geen sieraden dragen tijdens de gymles.

Verjaardag:

De verjaardag wordt gevierd samen met de kinderen en de leerkracht. Ouders mogen in groep 4 niet meer bij de verjaardag aanwezig zijn. De datum en de tijd zijn in overleg met de leerkracht.
Ter gelegenheid van hun verjaardag mogen de kinderen trakteren in de eigen groep.
De afgelopen schooljaren zien we steeds vaker dat kinderen naast iets lekkers, ook nog een cadeautje aan hun klasgenootjes gaven. Ook de hoeveelheid lekkers (snoep) nam gaandeweg toe.
Na overleg met de Oudervereniging zijn we tot het volgende besluit gekomen:
Als kinderen jarig zijn en ze willen trakteren kunnen zij, in overleg met hun ouders, kiezen uit onderstaande traktatiemogelijkheden:
- groente / fruit / fruitreep / fruitprikker
- stuk peperkoek / wafel / liga / evergreen
- cake(je)
- waterijsje
- zakje chips

Andere traktaties en/of cadeautjes worden niet meer geaccepteerd. We hopen op uw begrip hiervoor.

Spreekbeurt: In groep 4 is het niet verplicht een spreekbeurt te houden. Kinderen die het leuk vinden om een spreekbeurt te houden mogen dat doen in groep 4. Samen met de leerkracht wordt bekeken wanneer deze eventueel gehouden mag worden.

Communie In groep 4 kunnen de kinderen de communie doen. Dit wordt vanuit de parochie geregeld. Hierover volgt tzt een brief met informatie.