Toen we een keuze moesten gaan maken voor een basisschool voor onze oudste dochter zijn we bewust bij alle drie de basisscholen in Budel gaan kijken. We wilden onze keuze namelijk niet baseren op de afstand. Aangezien ik, Jannie, zelf leerkracht ben had ik mijn partner, Bob, echt nodig om ook door de bril als ouder te kijken. De keuze viel al snel op obs de Triolier, een gevoel van warmte en enthousiasme gaf de doorslag in onze keuze.

Onze dochter, Billie, is als vierjarige gestart in de kleutergroep.
Vanaf dag 1 voelde ze zich er veilig en thuis. Volgens ons had dit alles te maken met de fijne sfeer die heerst op de Triolier. Iedere leerling wordt écht gezien, zo belangrijk!

Inmiddels zit ze al weer in groep 3 en gaat onze jongste dochter, Juul, binnenkort beginnen bij ikOOK! Spannend, naar groep 3… Billie is een jonge leerling dus hadden we de leerkrachten echt nodig om de goede beslissing te maken. Fijne gesprekken volgden en samen besloten ‘er voor te gaan’. Wat heeft ze het naar haar zin in groep 3! Ook hier weer fijne, lieve juffen. Er wordt naar je geluisterd, zowel naar de leerling als naar de ouders.
Die laagdrempeligheid en je gehoord voelen zijn voor ons het meest waardevol.

En hoe geweldig is het dat alle leerlingen, iedere ochtend, begroet worden door de directrice!

Iedere dag rijden we een basisschool voorbij om onze dochter naar de Triolier te brengen, met heel veel enthousiasme! Hopelijk gaat onze jongste dochter straks met net zo veel plezier naar school als de oudste, maar daar hebben wij het volste vertrouwen in.

Bob Hoefnagels & Jannie Kooken