Mijn 5-jarige zoontje Frits zit nu in groep 2 op deze fantastische school. Het voelt voor hem (en voor ons) echt als een tweede thuis. De drempel om de klas in te lopen is dan ook erg laag. De juffen zijn altijd bereikbaar voor een gesprekje en nemen de tijd om Frits echt te leren kennen. Hierdoor is het voor hen makkelijker om hem als individu te zien en te behandelen. Ze merken het direct als hij een dagje niet lekker in zijn vel zit, of als iets moeilijk voor hem is. Dat geeft Frits het vertrouwen dat hij volledig zichzelf kan zijn. In de klas staan sociaal gedrag en goede manieren hoog in het vaandel. De kindjes leren om aardig en behulpzaam te zijn en het samen spelen verloopt hierdoor erg soepel. Wat ik zelf als heel prettig ervaar is de wekelijkse terugkoppeling via mail. Op deze manier ben je als ouder altijd goed op de hoogte van wat de kindjes allemaal voor avonturen beleven. Vooral voor kleuters is het soms moeilijk om dit zelf allemaal te vertellen thuis. Mocht je als ouder graag nog meer willen weten, is er altijd nog de mogelijkheid om een ochtend mee te kijken in de klas. Dit maakt de band tussen ouders en de juffen nog beter en zorgt voor een grote betrokkenheid. Wij zijn zeer tevreden en vooral ook heel erg blij om zo'n fijne school in ons eigen dorp te hebben gevonden!

Nancy van der Steen
Mama van Frits uit groep 1/2B