Hallo,

Ook wij stonden ruim vier jaar geleden voor de keuze ons zoontje op te geven voor een basisschool. Nadat wij de scholen in de buurt hadden bezocht, hebben wij een bewuste keuze voor de Triolier gemaakt. Niet alleen de afstand van thuis naar school, maar ook het continurooster sprak ons aan. En niet heel onbelangrijk, we hadden er allebei een goed gevoel bij. Op de Triolier heerst een open sfeer, een zeker “thuisgevoel” wat wij zeer belangrijk vinden aangezien de kinderen er toch heel wat tijd doorbrengen. Zeker nu de school een flinke opknapbeurt heeft mogen ondergaan is dat “thuisgevoel” positief versterkt.

Onze kinderen gaan graag naar school en krijgen de juiste begeleiding die je van een leerkracht verwacht. Ook tijdens gesprekken met de leerkrachten, die met gepaste regelmaat plaatsvinden is er ruimte om inbreng vanuit ons als ouder te bespreken. Dit ervaren wij als zeer prettig, wij kennen onze kinderen uiteraard het beste.

En dan zijn er nog de vele activiteiten die door het schooljaar heen worden georganiseerd. Het maakt naast het goede onderwijs, de school ook heel leuk voor onze kinderen. En dat vinden ook wij heel belangrijk, dat onze kinderen met plezier naar school gaan en zo het plezier in “leren” word gestimuleerd!

Adry en Patricia Vos ouders van Niek en Linn.