Wij vonden het als ouders heel erg lastig om een school te kiezen voor ons zoontje Frits (4 jaar). Je maakt toch een keuze over een belangrijk onderdeel van de opvoeding/toekomst van je kind. We hebben dan ook lang getwijfeld over wat de juiste beslissing was. Deze twijfels waren echter direct verdwenen toen we De Triolier binnenliepen voor een kennismakingsgesprek!

Wat een fijne, warme ruimte biedt deze school . Je voelt meteen de huiselijke en open sfeer vanaf het moment dat je de deur binnenloopt. Dit gevoel werd alleen maar versterkt tijdens de daarop volgende rondleiding: we mochten in alle lokalen kijken, spraken met kinderen en leraren/leraressen en kregen alle ruimte om vragen te stellen. Je ziet gewoon dat de kinderen graag naar school komen en dat de leraren/leraressen hun vak met veel passie, aandacht en vooral plezier uitoefenen. Combineer dit enthousiasme met alle moderne apparatuur en leermethodes die ze gebruiken en je weet dat deze school kinderen voorbereidt op een mooie toekomst.

Fijn natuurlijk, dat wij meteen zo enthousiast waren, maar het was natuurlijk minstens zo belangrijk dat Frits het er ook naar zijn zin zou hebben. Dat dat wel goed zou komen bleek al toen er een paar dagen voor zijn start een lief, persoonlijk kaartje van zijn toekomstige juffen in de brievenbus lag! Vanaf dag één heeft Frits zich thuis gevoeld op deze school. Door het fijne persoonlijke contact met zijn juf (je kunt als ouders iedere dag even mee de klas inlopen) en de vrijheid die hij krijgt om zichzelf te zijn in de klas is het voor Frits echt een tweede thuis geworden.

We merken dat Frits écht plezier beleeft aan het leren en ook thuis heel enthousiast is over de nieuwe dingen die hij weet. Voor ons als ouders is het ook heel erg leuk om op vrijdagmiddag de weeksluiting te bezoeken en met eigen ogen te zien hoe fijn hij het heeft in zijn klas. Op deze middagen ervaar je meteen weer de grote samenhorigheid die op deze school heerst.

Kortom: wij zijn erg tevreden met de keuze die wij gemaakt hebben!