Verslag Wendy van Schijndel over De Triolier.
Juf Laura vroeg me of ik een stukje wilde schrijven over mijn  kinderen en De Triolier. Ik ben moeder van twee kinderen. Femke heeft nog maar een half jaar te gaan op deze school. Daarna gaat ze naar het voortgezet onderwijs. Guus zit bij juf Manon en Laura in groep 1/2B.
Ik zelf loop al heel wat jaartjes mee op school. Ik denk dat bijna iedereen me wel kent. Ik ben overblijfmoeder en doe dit alweer een tijdje. Na de vakantie pluis ik mee met de luizenmoeders. Heel erg leuk om te doen en we kunnen altijd moeders gebruiken.
Een van de leuke dingen van deze school vind ik dat je als ouders goed betrokken bent met de leerkrachten en de directie. De school staat echt open voor iedereen en nieuwe dingen. De school is na de verbouwing ook nog eens erg mooi geworden. Ook de leerkrachten vind ik geweldig. Na een schooljaar heb je toch steeds weer een band opgebouwd met ze. Ik ben  blij dat ik de komende tijd nog kan meelopen met de school, want het duurt nog even voordat Guus van school gaat.
Wendy van Schijndel