Waarom wij voor De Triolier hebben gekozen als toekomstige school voor Rune.

Ik 'ken' De Triolier al een beetje vanwege de stagebezoeken en liep daar altijd met een heel fijn gevoel weer naar buiten.
Dat fijne gevoel kwam meteen weer terug op het moment dat wij over de drempel stapten. Een gevoel wat zeker bij een school heel belangrijk is.

Wat vinden we vooral heel prettig:
- Er was oprechte interesse aan aandacht was voor in ons als ouders en Rune als toekomstig leerling. Vooral dat laatste vonden we opvallend en ontzettend fijn. Dat kwam vooral naar voren in kleine dingen zoals zijn jasje ophangen, ranja geven, meester Pim die hem in het voorbij lopen begroette en natuurlijk dat we de klassen in mochten kijken en zelfs even naar binnen bij zijn grote neef Zep.
- We vinden het heel positief dat er vier dagen in de week ondersteuning is voor zorgleerlingen en docenten.
- Het gebouw is heerlijk! Een frisse sfeer met veel licht. Ook de indeling van de school zorgt voor een natuurlijke verdeling van onderbouw en bovenbouw. Dat maakt het heel geborgen en knus.
- De overzichtelijkheid van de site en de open manier van communiceren daar op.  Zo lees ik bijvoorbeeld al een tijdje de nieuwsbrieven.
- De laagdrempeligheid van directie en personeel naar ouders toe. Op welke school staat een directeur die ouders en kinderen 's ochtends begroet en welkom heet!
- Het continu rooster en het goed georganiseerde overblijven.
-Dat kleuters nog regelmatig op maandag vrij zijn.
- Dat het een openbare school is!
- Het enthousiasme dat het gehele team van De Triolier uitstraalt.
- De goede verhalen van andere ouders van leerlingen die nu op De Triolier zitten en van oud-leerlingen die ik op de middelbare school in de klas krijg en over hun schooltijd aan De Triolier vraag.
- De weeksluitingen waarbij leerlingen spelenderwijs leren om zichzelf te presenteren!

Al deze punten overigen in willekeurige volgorde. We verheugen ons er op om Rune naar school te laten gaan. Maar dat duurt nog een jaar.

Groetjes Wendy Faber