Waarom hebben wij gekozen voor de OBS De Triolier?

De keuze voor De Triolier is eigenlijk heel simpel. De school ligt in de wijk waar wij wonen. Lekker dicht bij huis, te voet naar school en het is fijn als de kinderen die in de wijk wonen bij jouw kind in de klas zitten.

Maar na enige jaren ervaring zijn we blij dat juist De Triolier in onze wijk ligt.

Waarom?

De weeksluitingen.
Elke vrijdag vinden er optredens plaats in de hal van de school waar de kinderen voor de hele school optreden. Ouders, opas en omas mogen dan komen kijken. Het is geweldig om niet alleen je eigen kinderen, maar ook de allerkleinste en de grotere kinderen te zien optreden. Al vroeg leren ze om voor een grote groep te staan en op te treden.

Een ochtend meekijken in de klas
Door een ochtend een kijkje te nemen in de klas krijg je een beter beeld hoe zon ochtendprogramma eruit ziet en waar de kinderen zoal mee bezig zijn op school. Eenmaal thuis is het fijn dat je weet waar je kind het over heeft als hij thuis vertelt over dat ene werkje of die bepaalde manier van werken.

s Morgens binnenlopen in de klas
Elke ochtend mag je met je kind meelopen naar de klas. De kinderen vinden het vaak geweldig om te laten zien waar ze mee bezig zijn of wat ze hebben gemaakt. Zo voel je je meer betrokken bij je kind en de school. Dit maakt het ook makkelijker om binnen te lopen en de leerkracht aan te spreken als je iets wil bespreken.

Niet alleen deze drie ervaringen, maar ook de aandacht voor het samen werken, het samen spelen, het met de moderne tijd meegaan en de individuele aandacht voor elk kind, maakt ons zeker tevreden over De Triolier,

Papa en mama van Siem, Ties en Joep