Beste ouders,

Ouderschap is het mooiste wat er is, zeker als je opvoeding kunt combineren met een bevlogen team zoals bij De Triolier. Bij hun staat het belang van het/uw kind centraal en dat is toch het belangrijkste!

30 jaar De Triolier, is onderwijs met plezier!

De Triolier is voor ons een hele bewuste keuze. Wij wonen nl in BelgiŽ en reizen dan ook elke dag 40 kilometer heen en weer om onze dochter Julie naar school te brengen en te halen. Nu hoor ik u denken (net als vele anderen) in BelgiŽ is het onderwijs toch erg goed?!
Dat is ook waar! Maar is goed voldoende? Onderwijs en zeker basisonderwijs betekent, acht fundamentele jaren uw kinderen uit handen geven voor vele uren in de week. Zeker in deze tijd doe je het opvoeden van je kinderen niet meer alleen, school wordt een verlengstuk van thuis. Dus met GOED alleen red je het niet en De Triolier heeft volgens ons net dat beetje meer. Net dat beetje meer vertrouwen in je kind om er niet alleen verstandige maar ook gelukkige kinderen van te maken, net dat beetje meer om je als ouder volop betrokken te laten zijn bij de schoolcarriŤre van je kind en net dat beetje meer, gaf voor ons de doorslag dat wij met een gerust hart het meest kostbare in ons leven met plezier op De Triolier achterlaten!

Lucas van Ooijen en Desi Piels
 (de papa en mama van Julie)

Spelen is leren, leren is spelen, want leren doen we zeker in de kleutergroepen spelenderwijs!