Leerling commissies

OBS De Triolier is een vreedzame school. Inbreng van kinderen vinden wij belangrijk. Daarom hebben we bij ons op school een aantal leerling commissies. Deze commissies worden meestal tijdelijk in het leven geroepen. Bijvoorbeeld als er een nieuwe methode uitgekozen moet worden. Een commissie bestaat uit kinderen van groep 3 t/m 8. Uit iedere groep één leerling. Leerlingen kunnen zichzelf opgeven voor een commissie. Vervolgens kiest de hele klas wie bij een commissie mag aansluiten.

Leerling Commissies die nu lopen:

Buitenspeelcommissie

Deze commissie denkt mee over buitenspeel materialen. Waar spelen onze leerlingen graag mee in de pauzes? De buitenspeelcommissie denkt ook mee over ons nieuwe schoolplein. Hoe ziet jouw ideale schoolplein eruit? Wat mag er echt niet ontbreken op ons nieuwe schoolplein? Allemaal vragen waar deze commissie zich over buigt.

Rekenmethodecommissie

Deze commissie denkt mee over onze nieuwe rekenmethode. Deze leerlingen krijgen een aantal methodes te zien en mogen deze uittesten. Vervolgens geven ze tips en tops over iedere methode en mogen ze aangeven welke methode hun voorkeur heeft. Zij zijn tenslotte degene die er mee gaan werken.